Försäkring Frågor & svar Om oss

 

Offert BRF - Gratis proffshjälp till er bostadsrättsförening

 

Vad är en Försäkringsmäklare?
  • En försäkringsmäklare som är specialiserad inom försäkring och riskhantering för bostadsrättsföreningar är en person som enkom jobbar med dessa frågor för sina kunder och gentemot de försäkringsbolag som erbjuder denna typ av försäkring.
  • Våra mäklare agerar på uppdrag av sina kunder och ger råd för sina kunders intressen. En mäklare hjälper dig att identifiera individuella- och grupprisker för att hjälpa er att bestämma vad som ska försäkras och hur man hanterar dessa risker på bästa sätt.

 

Vad kostar era tjänster?
  • Att få hjälp, offerter och förhandling mot försäkringsbolag via OffertBRF är helt gratis! Vi får kommission av försäkringsbolagen (samma kommission oavsett försäkringsbolag) vid tecknad försäkring och det tillkommer inga påslag eller extra kostnader för er!
  • OffertBRF blir en viktig kanal för anskaffning av nya kunder för försäkringsbolagen som är mycket mer kostnadseffektiv än att använda den egna organisationen och reklam via ex. Radio och TV. Billigare anskaffning och stor volym ger försäkringsbolagen möjlighet att erbjuda oss och vi våra kunder en både billigare och bättre försäkring, samtidigt som vi kan fortsätta att vara en ekonomiskt solid samarbetspartner för er bostadsrättsförening.

Tryggt och Säkert

Tryggt och säkert

Att samarbeta med OffertBRF är smidigt, enkelt och samtidigt tryggt och säkert. Våra försäkringsmäklare står under Finansinspektionens tillsyn. Vi behandlar uppgifter och information från er med sekretess och dessa vidarebefordras inte till obehörig part.

stor volym ger fördelar


Hur kan ni vara billigare och ge bättre villkor?

För att försöka ge ett så tydligt svar som möjligt så ger vi nedan ett enkelt exempel.

Säg att du ringer upp och stämmer träff med ett försäkringsbolag. Du går då in till försäkringsbolaget och begär en offert på en skadeförsäkring för er bostadsrättsförening. Säljaren ger dig ett pris på denna och lovar dig också 10% rabatt. Du känner dig nöjd eftersom du lyckades få till en rabatt mot listpriset och fortsätter att försäkra med bolaget.

Nu gör vi det istället enligt modellen som OffertBRF använder. Vi vänder oss till sex olika försäkringsbolag som erbjuder försäkringar enligt era specifikationer, där vi är storkunder eftersom vi handlar upp hundratals försäkringar för bostadsrättsföreningar. Det enda vi jobbar med är BRF-försäkringar och vi har en stor kunskap om hur man skall gå tillväga för att både få ett bra pris och de villkor man vill ha, t.o.m. villkor som försäkringssäljaren sade sig inte kunde erbjuda på just denna försäkring.

Dessa sex försäkringsbolag vet nu att om de skall få försäkra denna bostadsrättsförening och fler försäkringar till andra kunder som vi har så måste de vara flexibla med villkoren och kunna ge ett riktigt bra pris. Detta ärende hamnar med andra ord inte hos säljaren som vi tidigare träffade, utan en bra bit upp i organisationen hos personer som har befogenhet att erbjuda lägre priser och ändra på villkor i försäkringen. Och det hos sex olika konkurrenter.

Utan att dra denna jämförelse för långt så inser vi att i de flesta fall kommer ni att få både en mer skräddarsydd försäkring och det till ett pris som ligger en bra bit under det priset du blev erbjuden av försäkringssäljaren.


 

 

 


Vi vill ha mer information
Vi vill ha proffshjälp nu


Skicka in förfrågan nu, helt förutsättningslöst och utan förpliktelser.

Ett urval av de vi förhandlar med:
Försäkring Länsförsäkringar BRF Dina Försäkringar Bostadsrättsförening Gjensidige Försäkring Bostadsrättsförening IF skadeförsäkring BRF Folksam Försäkring Bostadsrättsförening Nordeuropa Försäkring BRF Trygg Hansa Bostadsrättsförening Moderna Försäkringar BRF Brandkontoret Försäkringsbolag Bostadsrättsförening

kontakta oss Svenska Bolån AB

Tryggt och Säkert

Tryggt och säkert

Att samarbeta med OffertBRF är smidigt, enkelt och samtidigt tryggt och säkert. Våra försäkringsmäklare står under Finansinspektionens tillsyn. Vi behandlar uppgifter och information från er med sekretess och dessa vidarebefordras inte till obehörig part.

 

kontakta oss Svenska Bolån AB

 

 

"Vår förening har lagt om två lån och bytt försäkringsbolag, med hjälp av Svenska Bolån, som vi tycker har ett genuint intresse av att hjälpa till och skapa bra villkor, som vi själva inte skulle ha lyckats med. Vi kommer att fortsätta samarbeta med Sv. Bolån för att sänka våra elkostnader och titta över andra avtal som kan löna sig förhandla om." - Eva Lemón Lindqvist

 

 

 
Copyright 2018 OffertBRF.se - Svenska Bolån AB